0 comments

Gud bedre jeg er lei 2″ spiker, her har jeg satt til livs første pakke på 1200 spiker…

20120703-232149.jpg

 

Fikk bare ferdig 4 til i dag, men så kom jeg ikke i gang før kl 16. For dagen startet med å kjøre utrangerte møbler på Hamos + rydde plass på låven til alle kassene vi får pakket ned. For som om vi ikke har nok med bygging av sommerfjøs og slått, så har vi kjøpt oss ett hus, og skal begynne på den trivelige jobben og pakke ned alt rotet:-(

20120703-232216.jpg

6 Stykk ferdig, og knuter mellom skuldrene. Lyspunktet er at jeg fikk lånt meg sirkelsag, så nå går det bedre og få kuttet de spisse vinklene. Og  så fikk jeg nyss i at Bygger’n leier ut spikerpistol! Det nevnte de ikke når jeg stod der og handlet finér og flere tusen 2″ spiker…..
Nå bruker jeg litt under 1,5 t pr takstol. Tror den tiden vil nesten halveres med spikerpistol!

Men mulig det blir «fridag» i morra, for det er så fint vær at slåtten trenger seg på.
Får se om jeg ikke får laget noen takstoler innimellom….

Ahh, en ting som er fint med og spikre takstoler. En får god tid til å telle spiker og fundere. Og mens jeg satt der og regnet over hvor stor andel av takstolene jeg var ferdig med, så kom jeg på at når jeg regnet ut hvor mange takstoler jeg trenger, så glemte jeg og regne med bredden på selve takstolen. Så jeg trenger ikke 19 takstoler, men bare 18:-)

Dvs at jeg er ferdig med 1/3 og det er jo nesten halvveis:-)

Ove B-)
(7t)
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

La naturen fritt få virke i alt.
Jean-Jacques Rousseau