0 comments

Nå skulle minigraver’n ut på andre oppdrag etter helga, så da passet det bra at jeg fikk planert siste rest rundt tomta. Utrolig med tid som går med før en i det hele tatt får til noe som vises over bakken.

Ble litt mer jobb en jeg hadde planlag og lage forskaling til stenderene rundt sommerfjøset også.
For jeg fikk det for meg at 8-kantede banketter for stenderene hadde vært fint….

20120625-002239.jpg

Etter og ha snekret sammen 8 stykk, så kom jeg på at en enklere måte hadde vært og laget to, og så støypt de to og to her på gården og kjørt de opp etterpå….

Men nå blir jeg i alle fall ferdig med all støyping på onsdag, for da har jeg leid inn Nils Martin Lidal som har tvangsblander til traktor. Så da gjenstår det bare å få fraktet sement, singel og sandt opp til tomta.

20120625-002255.jpg

Dramatisk vær i kvellinga, men det passerte, og jeg rakk akkurat og binde opp siste rest av armeringa før knotten invaderte tomta.

Ove B-)

(8,5 t)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

La naturen fritt få virke i alt.
Jean-Jacques Rousseau