Praktisk informasjon

Klær
Synnestua gård har arbeidsdresser og støvler som du kan få bruke. Ta med deg klær for å ha under arbeidsdressen, som er gode å arbeide i. Ikke ta med klær som du er redd for eller som du ikke ønsker fjøslukt i. Husk å kle deg etter årstid og ta gjerne med deg ekstra klær. Støvlene skal alltid spyles etter bruk. Skal du gå inn i fjøset med egne sko, husk å ta på skoposer.

Synnestua gård har ansvar for at det stilles arbeidstøy til rådighet.

Smittevern
Dyr kan bli syke av bakterier som finnes i klærne og på skoene våre. Det er derfor viktig at klær som brukes på gården ikke har vært i kontakt med andre dyr utenfor gården (gjelder ikke hund og katt). Det er også viktig å ikke ta med klær du har brukt hos oss inn i andre fjøs. På grunn av smittefare ønsker vi at du bruker arbeidsklær og støvler fra Synnestua gård.

Ved reise til utlandet kan du ikke besøke gården før etter to døgn etter hjemkomst.

Ved vask av vann- og matbeholder etc. til dyr skal egne børster benyttes. Pass på at du ikke går med skitne støvler på forbrettet. Bruk kun koster som er beregnet for bruk på forbrettet om du skal koste på forbrettet; disse kostene skal ikke brukes andre steder. Unngå å gå på høyballer som skal brukes til for.

Mat
Synnestua gård serverer ikke mat. Ta med deg matpakke. Du må gjerne forsyne deg av te og kaffe på kjøkkenet. Du kan oppbevare matpakken din i kjøleskapet på kjøkkenet.

Hygiene
Det er særlig viktig å ha gode rutiner for håndhygiene i forbindelse med toalettbesøk, dyrestell og før matlaging.

Det er plassert en dispenser for desinfisering av hender på kjøkkenet og på fjøsbadet. På keramikkverkstedet står det en stor vannkanne med tappekran som også kan brukes til håndvask.

Sykdom
Vi oppfordrer deg til å ta ei stivkrampesprøyte. Snakk med fastlegen din.

Dersom du blir syk i løpet av dagen, snakker vi sammen om hva vi bør gjøre. Kanskje har du behov for å legge deg ned eller dra hjem. Ved alvorlig sykdom eller skade vil vi ta ansvar for å opprette kontakt med lege. Om du er syk og er smittefarlig må du holde deg hjemme.

Bruk av personopplysninger
Synnestua gård lagrer dine personopplysninger innelåst. Du vil få en egen logg som du kan velge å skrive i selv. I loggen kan du skrive om hvilke forventninger du har, hva som er dine mål og hvordan prosessen din er.

Vi er underlagt en lov om behandling av personopplysninger. Denne loven skal beskytte dine opplysninger. Om du ønsker å se hvilke opplysninger vi har lagret om deg, kan du be om å få innsyn. Vi vil makulere alle opplysninger når oppholdet ditt er avsluttet. Du kan også be om at opplysninger blir slettet. Når du avslutter oppholdet hos oss, kan du ta med deg loggen din hjem.

Kontaktopplysninger om pårørende eller saksbehandler vil bli tatt med når vi går på tur.

Synnestua gård ligger i Hemne kommune i Sør-Trøndelag - med fantastisk utsikt over Rovatnet.

Les mer om:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com